Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Griet Van Coillie

Wat mensen doet leven

Hallo, ik ben Griet. Sinds mijn jeugd ben ik geboeid door verhalen van mensen. Mensen met elkaar verbinden hoort als van nature bij wie ik ben. In mijn luisteren naar mensen ben ik benieuwd naar wat hen doet leven, waar ze van dromen, wat hen drijft, wat voor hen belangrijk is. Onderweg zijn, van omgeving veranderen, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe perspectieven ontdekken, … houdt me levenslustig en jong van geest. Ik krijg energie van het samen met anderen bouwen aan een fijne leefomgeving. Vaak mag ik ervaren dat iets niet zomaar toevallig gebeurt, maar dat we geleid worden in het leven.

Ik ben gehuwd, moeder van drie volwassen kinderen en grootmoeder. In mijn leven kreeg ik regelmatig een andere opdracht: als begeleider van bezinningsdagen voor jongeren, als leerkracht, als parochieverantwoordelijke, als ziekenhuispastor en nu als verantwoordelijke ‘dienst aan de samenleving en solidariteit’ voor de pastorale eenheid van Mol en Balen. Het is vanuit die opdracht dat ik, geïnspireerd door anderen, het initiatief van Xenner heb opgezet. Ik ben dankbaar dat ik hierbij snel tochtgenoten heb gevonden.

Griet Van Coillie     |     griet@xenner.org     |     0479 74 22 84

Karin Jacobs

De chemie tussen mensen

Aloha bezoeker,
Ik ben Karin, echtgenote, moeder van 2 dochters en heb een scheikundige achtergrond. Daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig naar de chemie tussen mensen. Wat maakt relaties waardevol?
Ik geloof dat geven en delen mensen gelukkig maakt en dat ‘present zijn’ je volledig mens doet voelen. Mijn favoriete woord is zachtmoedigheid.

Karin Jacobs     |     karin@xenner.org

Eva Gilis

Ik ben een dromer

Mijn naam is Eva Gilis, oprichter van SAMEN PLANNEN vzw en ik noem mezelf graag een hoopverlener. Ik ben een dromer, leef mijn droom en heb het ongelooflijke geluk om op zoek te mogen gaan naar passies, talenten, goesting en dromen van anderen. Ik geloof in het goede van elke mens en oneindige kansen, omdat er voor iedereen een plekje is op deze wereld. Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd en mama van drie fantastische tieners.
Warme verbindingen, zoals met Xenner, geven me energie. Daar zet ik graag mijn schouders mee onder!

Eva Gilis     |     eva.gilis@samenplannenvzw.be     |     0474 36 18 99

Kristel Mentens

Echt zien en beluisteren

Hey hey, ik ben Kristel, gelukkig getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Als leerkracht leer ik nog steeds veel van mijn leerlingen. Vooral om iedereen te nemen zoals hij/zij is, niet oordelen maar mensen aanvaarden zoals ze zijn. Ik wil mensen ‘echt zien en beluisteren’, ze laten voelen dat ze oke zijn. Ik wil graag mensen samenbrengen, buurten. Gedeelde smart is halve smart is een oude gezegde dat mij al vaak heeft geholpen.

Kristel Mentens     |     kristel@xenner.org